wtorek, 10 maja 2011

Czekoladowych specjałów ciąg dalszy

Przeglądając "Piasta" znalazłam koleiny artykuł traktujący o czekoladzie. Tym razem autor, tajemniczy J. B. (notabene ten sam, który popełnił poprzedni artykuł o czekoladzie), wyjaśnia w jaki sposób rozpoznawać sfałszowaną czekoladę!

Miłej lektury!

4 komentarze:

  1. Bardzo dobry blog,takie połączenie historii z kuchnią.A co do czekolady...krochmal?Ciężkie to były czasy,oj ciężkie.Polecam także mój blog:
    http://wlasnypunktwidzenia.blogspot.com/
    oraz mam małą sugestię,spróbuj może zmienić tło albo kolor tekstu,ponieważ dość ciężko się czyta,ale to tylko taka luźna propozycja.

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetny blog. Będę regularnie zaglądał. Gruczołki w czekoladzie :) Skłania do rozważań lingwistycznych.

    OdpowiedzUsuń
  3. napiszę facebookowo - lubię to!
    przydatny post, prosze o wiecej tego typu!
    pozdrawiam, szana :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziękuję za miłe komentarze :) Przynajmniej wiem, że praca nie idzie na marne! :)

    OdpowiedzUsuń